STREETS OF LONDON

England • 5-8 april 2019

RESAN ÄR FULLBOKAD!

Om du vill kan du sätta upp dig på vår väntelista så kontaktar vi dig om någon plats öppnas upp.

Londons gatuliv är den ultimata platsen för street-fotografering.

Tillsammans med en av Sveriges mest välkända street-fotografer Mats Alfredsson och i samarbete med Kamera & Bild får du möjlighet att upptäcka och dokumentera mångmiljonstaden Londons många olika skepnader och några av Mats favoritområden. Följ med till ett London bortom de ”traditionella turistfällorna”. Till fots och med hjälp av tunnelbana upptäcker vi nya miljöer och människor. Denna ”Photo Walk” utgår från centrala London och vidare ut till de östra stadsdelarna. Det blir också ett besök till det ytterst trendiga Shoreditch med sin gatukonst och sprudlande kreativitet. Här vimlar det av caféer, pubar, gallerier och hippa människor. Strax intill ligger Hoxton med miljöer och människor som inspirerar oss att ta fotograferandet till nya höjder. Vi besöker även Camden Market med sina marknader och spännande folkliv.

En reporter från tidningen Kamera & Bild kommer att medverka på resan för att skriva ett resereportage för tidningen. Bilderna till reportaget väljas ut bland deltagarna bilder.

Resans höjdpunkter:

 • Shoreditch med sin kreativitet och gatukonst.
 • Hoxton med sina pubar, caféer och trendiga livsstil.
 • Camden Market med marknader och spännande folkliv.
 • Internationella trender inom Street-fotografering.
 • Medverkan av Mats Alfredsson under resan.
 • Föreläsning om Street-fotografering.
 • Bildredigering och utvärdering av dina egna bilder.
 • Resans bild publiceras i Kamera & Bild.

FOTOGRAF

Mats Alfredsson är en av Sveriges mest kända Street-fotografer. Han är sedan 13 år tillbaka djupt involverad i gatufotograferandets utveckling både i Sverige och internationellt och har drivit workshops och arrangerat Street-fotoresor till städer som London, Berlin, Amsterdam, Lissabon och Chicago. Mats är en av upphovsmännen till de stora fotopromenaderna i Göteborg med över 200 deltagare. Han har gjort ett flertal utställningar i såväl Sverige som USA och gav 2015 ut boken ”Chicago Streetwalk”.

www.matsalfredsson.com

MATS UPPGIFT UNDER RESAN

På samtliga våra resor medverkar alltid en känd och kunnig fotograf vars uppgift är att agera fotovärd och hjälpa dig att utvecklas som fotograf. För att göra detta på bästa sätt kommer du, både före och under resan, att få hjälp av Mats Alfredsson.

FÖRE. Vi ser gärna att du skickar in ca tre till fyra bilder som representerar dig och ditt fotograferande. Detta gör det lättare för Mats att redan från början anpassa handledningen och råden till dig så att du på bästa sätt kan utvecklas som fotograf utifrån dina egna förutsättningar.

UNDER. Under resan kommer vi under Mats ledning att ägna mycket tid åt Street-fotografering. Detta ger möjlighet att få individuella fototips och råd eller kanske få hjälp med någon inställning på kameran. Under resan kommer Mats att arbeta mycket med bildkomposition samt hålla inspirerande föredrag om Street-fotografering där han berättar om förhållningssätt och filosofi inom området. Han kommer också att ta upp internationella trender inom detta ämne så att du kan få idéer för att ytterligare utveckla ditt fotograferande. Dessutom går vi under resan igenom och utvärdera varandras bilder.

LONDON

London är en världsmetropol med en unik puls och karaktär, formad av sina ikoniska landmärken. Londonborna är stolta över sin anrika historia och här blandas det typiskt, brittiskt traditionella med internationella influenser. Det är kanske just dessa kontraster som gör staden så spännande. Här finns en mix av förflutet och framtid, av lågmäld charm och kaxig glamour, av skyskrapor som skjuter upp som svampar medan taxibilarna fortfarande ser ut som om de kommit utkörande ur en gammal Hitchcockfilm. Man har ett parlament med en överklass i House of Lords och beefeater-vakter vid Tower Bridge samtidigt som de multikulturella delarna av östra London visar upp de senaste ungdomstrenderna och den bästa, trendiga secondhandshoppingen. Att en stor del av invånarna är födda utanför EU bidrar naturligtvis även det till denna smältdegel av kultur, konst, mode och mat.

SHOREDITCH

Shoreditch, som är en av Londons östra stadsdelar, har under de senaste åren genomgått en stor transformation. Sedan 1700-talet har den fattiga arbetarklassen bott här, sida vid sida med kriminalitet och prostitution. Under 80-talet började något nytt att hända. En del av alla de artister som valt att bo här, främst på grund av den låga hyran, slog igenom. Plötsligt fick modeskapare, konstnärer och andra av Londons mer bohemiska population upp ögonen för området och strömmade till. Idag är Shoreditch trendigare än någonsin och området har blivit ett självklart val för alla som sysslar med mode eller konst. De gamla lagerlokalerna i tegel har förvandlats till interaktiva konstgallerier och ett oändligt antal byggnader har fungerat som taveldukar åt bland andra graffitti-konstnären Banksy. De coola designbutikerna mixas med internationella matmarknader samtidigt som gatumusikanter ramar in upplevelsen i sköna toner.

HOXTON

Tillsammans med Shoreditch är detta en del av det historiska East End. Både Shoreditch och Hoxton har genomgått stora transformationer. Efter andra världskriget tog industrialiseringen över och slog ut små butiker och näringsidkare. Under senare delen av 80-talet flyttade konstnärerna in och med det kom även olika typer av kreativa företag, tidskrifter och IT-bolag. I slutet av 90-talet hade de boende i området en egen stil och kunde ofta kännas igen på sina lite annorlunda modekläder. Under början av 2000-talet satte man den trendiga frisyren ”Hoxton Fin” på kartan. Om de södra delarna utgörs av trendiga secondhandbutiker och gallerier så består Hoxtons norra delar av bostadsområden.

CAMDEN MARKET

Camden Market är en av Londons populäraste turistattraktioner med cirka 300 000 besökare varje helg. Marknaden har gamla anor som handelsplats men Camden Market, som den ser ut idag, har funnits i mer än 30 år. Här har vi tre marknader i en, Buck Street Market, Camden Lock Market och Stables Market som alla har vuxit och sträcker sig från Camden Town station till Chalk Farm station. Två stora bränder har härjat här genom åren men marknaden har byggts upp igen och fortsätter att transformeras och anpassa sig till utvecklingen. Förutom mode, second hand, hantverk och en skön blandning av människor från världens alla hörn finner man bra och prisvärd mat som man förslagsvis kan sitta och äta nere vid kanalen på Lock Market.

PROGRAM

Transport till London sker på egen hand. Då många föredrar att boka transporten på egen hand har vi valt att inte inkludera denna i priset. Önskar du hjälp med flygbokningen bistår vi naturligtvis gärna. 

FREDAG 5 april 2019

Samling runt lunchtid på vårt hotell i centrala London. Här möts du av Mats Alfredsson och en resevärd från Zoom Fotoresor. Vi inleder vår vistelse med en gemensam lunch på en närbelägen pub. I samband med måltiden kommer Mats att berättar mer om de kommande dagarna samt ge en del inledande tips och råd om vad du bör tänka på när vi under eftermiddagen beger oss ut i Londons gatuliv för vårt första Street-fotopass. Denna eftermiddag tillbringar vi i Chinatown och på andra intressanta delar av Soho. Åter på hotellet blir det en stund på egen hand innan det är dags för gemensam välkomstmiddag på en trevlig restaurang. (L, M)

LÖRDAG 6 APRIL 2019

Vi inleder dagen på hotellet med att prata igenom gårdagens upplevelser och arbeta med efterbearbetning. Därefter tar vi tunnelbanan till det sprudlande folklivet kring Camden Market. Här samlas människor med olika bakgrund och trängs i myllret till dånande musik och dofter av mat från världens alla hörn. I marknadsstånden kan man köpa allt från udda kläder och musik till hantverk och second hand. Detta och mycket annat gör Camden Market till en perfekt plats för Street-fotografering. Lunch på egen hand. Lördagens program kommer att avslutas med att Mats delar ut en fotouppgift för kvällen som ska redovisas söndag morgon. Middag på egen hand. (F)

SÖNDAG 7 APRIL 2019

Vi inleder morgonen med redovisning av gårdagens uppgifter varefter vi beger oss till ett par av Londons coolaste områden, Shoreditch och Hoxton, belägna i East End. Här mixas gatukonst i världsklass och designerbutiker med mat från hela världen och riktigt bra marknader. Söndagen är bästa dagen att besöka Shoreditch. Då lever stadsdelen verkligen upp och du hittar marknader runt varje gatuhörn. Brick Lane Market med lokala råvaror, vintagekläder och fantastisk ”Street Food”, Columbia Road Flower Market där man säljer allt mellan vackra tulpaner och gigantiska träd, Whitechapel Market med mat, kryddor och frukt från hela världen och Sunday Upmarket där man både kan fynda i det mesta från vinylskivor till tavlor och prova på god internationell mat. Detta gör Shoreditch och Hoxton till de perfekta platserna för Street-fotografering. Under dagen kommer Mats bland annat att dela ut uppgifter för att utmana din kreativitet och få dig att leverera fantastiska Street-foto bilder. Lunch på egen hand.

På kvällen kommer vi att fotografera i Londons West End, i området kring Leicester Square och Piccadilly Circus. Vi avslutar med en gemensam middag i Londons berömda Chinatown. (F, M)

MÅNDAG 8 APRIL 2019

Efter frukost blir det några timmars fri fotografering, tillsammans eller i grupp. Efter den gemensamma lunchen får vi möjlighet att prata om allt vi upplevt de senaste dagarna och avsluta med bildredigering. Härefter är det dags för Mats att utse ”Resans bild” som går vidare till finalen i Zooms tävling ”Årets Bild 2019”.
Transport till flygplatsen och flyg vidare hem på egen hand. (F, L)

BOENDE

HILTON HOTEL OLYMPIA****

Hotellet är beläget på en av Londons mest fashionabla shoppinggator och strax intill Holland Park. De har 405 gästrum, utrustade med kassaskåp, minibar, te/kaffekokare, strykjärn med strykbräda samt LCD TV. Badrum med dusch/badkar och hårfön. Hotellet har en mycket trevlig restaurang, bar, café och ett fitness center. Hotellet erbjuder room-service och kan hjälpa till att växla valuta. Wifi finns att få mot en kostnad.

LÄS MER

VAD INNEBÄR EN ZOOM-RESA?

För att du ska få ut det mesta av din fotoresa och ditt fotograferande så jobbar vi på flera sätt med att ge dig en bra upplevelse. Nedan finner du en del av de saker som är viktiga för oss och som är en del av en Zoom-upplevelse.

EN VÄLKÄND FOTOGRAF MEDVERKAR ALLTID
På alla våra arrangemang medverkar alltid en mycket välkänd och meriterad fotograf.

ZOOMS RESEVÄRD
På de flesta av våra resor medverkar en resevärd från Zoom, vars uppgift är att säkerställa kvalitén och logistiken så att den medverkande fotografen kan ägna sin tid åt dig och ditt fotograferande.

SPECIFICERADE HOTELL
Alla våra hotell och lodger är av hög standard. Att du dessutom redan när du bokar din fotoresa vet på vilka hotell du ska bo är för oss en självklarhet.

Ovan är bara några av de saker som gör Zoom unikt. Klicka här och läs mer om vad du kan förvänta dig när du reser med Zoom. 

PRIS

Prenumeranter Kamera & Bild: SEK 11.200:-  Kod: K&B-P

Icke prenumeranter: 12.800:-*

* Genom att boka en prenumeration på Kamera & Bild så får du inte bara 1.600:- rabatt på resan utan även Sveriges bästa fototidning. Du bokar din prenumeration via http://kamerabild.prenservice.se

Priset inkluderar:

 • Boende i del i dubbelrum på presenterat hotell.
 • Måltider enligt program (F = Frukost, L = Lunch, M = Middag).
 • Heldags tunnelbanekort i London, fredag-söndag.
 • Medverkan av Mats Alfredsson under hela resan.
 • Diverse föredrag och workshops av Mats Alfredsson.
 • En värd från Zoom Fotoresor som medverkar under hela resan.
 • En reporter från Kamera & Bild medverkar.
 • Hotell- och andra lokala skatter.
 • Färdhandlingar och reseinformation innan resan.

 

Priset inkluderar ej:

 • Transport till London.
 • Enkelrumstillägg: SEK 2.800:-  
 • Kostnader av personlig karaktär, som måltidsdryck etc.
 • Avbeställningsskydd/ reseförsäkring, för mer information, se vår webb under ”Övrigt”.

 

TRANSPORT

Transport till London sker på egen hand. Om du/ni önskar hjälp med bokning av flyg bistår vi mer än gärna med detta. Du är välkommen att ringa oss på telefon +46 470 466 40 eller meddela detta när du gör bokningen.

 

FAKTA

Målgrupp: Fotografer som är intresserade av att utveckla sina kunskaper i Street-fotografering.

Min/max antal: 8/14

Utrustning: Kamera med normalzoomar, eller fast optik, från 16-35 mm och upp till 200 mm är perfekt för Street-fotografering. Ta även med en laptop med någon av programvarorna Photoshop CS eller Lightroom.

Övrigt: För mer information om Zoom Fotoresor, leveransvillkor etc. se vår webb under ”Övrigt”.

Kalkylkurs: Pund 11,20

 

BOKNING

Du bokar denna resa genom att klicka på knappen nedan eller genom att ringa oss på telefon +46 470-466 40.

Foto: Mats Alfredsson

RESAN ÄR FULLBOKAD!

Om du vill kan du sätta upp dig på vår väntelista så kontaktar vi dig om någon plats öppnas upp.

London, den ultimata platsen för street-fotografering.

 

Tillsammans med en av Sveriges mest välkända street-fotografer Mats Alfredsson och i samarbete med Kamera & Bild får du möjlighet att upptäcka och dokumentera mångmiljonstaden Londons många olika skepnader och några av Mats favoritområden. Följ med till ett London bortom de ”traditionella turistfällorna”. Till fots och med hjälp av tunnelbana upptäcker vi nya miljöer och människor. Denna ”Photo Walk” utgår från centrala London och vidare ut till de östra stadsdelarna. Det blir också ett besök till det ytterst trendiga Shoreditch med sin gatukonst och sprudlande kreativitet. Här vimlar det av caféer, pubar, gallerier och hippa människor. Strax intill ligger Hoxton med miljöer och människor som inspirerar oss att ta fotograferandet till nya höjder. Vi besöker även Camden Market med sina marknader och spännande folkliv.

En reporter från tidningen Kamera & Bild kommer att medverka på resan för att skriva ett resereportage för tidningen. Bilderna till reportaget väljas ut bland deltagarna bilder.

 

Resans höjdpunkter:

 • Shoreditch med sin kreativitet och gatukonst.
 • Hoxton med sina pubar, caféer och trendiga livsstil.
 • Camden Market med fascinerande marknader och spännande folkliv.
 • Internationella trender inom Street-fotografering.
 • Medverkan av Mats Alfredsson under resan.
 • Föreläsning om Street-fotografering.
 • Bildredigering och utvärdering av dina egna bilder.

FOTOGRAF

Mats Alfredsson är en av Sveriges mest kända Street-fotografer. Han är sedan 13 år tillbaka djupt involverad i gatufotograferandets utveckling både i Sverige och internationellt och har drivit workshops och arrangerat Street-fotoresor till städer som London, Berlin, Amsterdam, Lissabon och Chicago. Mats är en av upphovsmännen till de stora fotopromenaderna i Göteborg med över 200 deltagare. Han har gjort ett flertal utställningar i såväl Sverige som USA och gav 2015 ut boken ”Chicago Streetwalk”.

www.matsalfredsson.com

MATS UPPGIFT UNDER RESAN

På samtliga våra resor medverkar alltid en känd och kunnig fotograf vars uppgift är att agera fotovärd och hjälpa dig att utvecklas som fotograf. För att göra detta på bästa sätt kommer du, både före och under resan, att få hjälp av Mats Alfredsson.

FÖRE. Vi ser gärna att du skickar in ca tre till fyra bilder som representerar dig och ditt fotograferande. Detta gör det lättare för Mats att redan från början anpassa handledningen och råden till dig så att du på bästa sätt kan utvecklas som fotograf utifrån dina egna förutsättningar.

UNDER. Under resan kommer vi under Mats ledning att ägna mycket tid åt Street-fotografering. Detta ger möjlighet att få individuella fototips och råd eller kanske få hjälp med någon inställning på kameran. Under resan kommer Mats att arbeta mycket med bildkomposition samt hålla inspirerande föredrag om Street-fotografering där han berättar om förhållningssätt och filosofi inom området. Han kommer också att ta upp internationella trender inom detta ämne så att du kan få idéer för att ytterligare utveckla ditt fotograferande. Dessutom går vi under resan igenom och utvärdera varandras bilder.

LONDON

London är en världsmetropol med en unik puls och karaktär, formad av sina ikoniska landmärken. Londonborna är stolta över sin anrika historia och här blandas det typiskt, brittiskt traditionella med internationella influenser. Det är kanske just dessa kontraster som gör staden så spännande. Här finns en mix av förflutet och framtid, av lågmäld charm och kaxig glamour, av skyskrapor som skjuter upp som svampar medan taxibilarna fortfarande ser ut som om de kommit utkörande ur en gammal Hitchcockfilm. Man har ett parlament med en överklass i House of Lords och beefeater-vakter vid Tower Bridge samtidigt som de multikulturella delarna av östra London visar upp de senaste ungdomstrenderna och den bästa, trendiga secondhandshoppingen. Att en stor del av invånarna är födda utanför EU bidrar naturligtvis även det till denna smältdegel av kultur, konst, mode och mat.
Genom London rinner floden Themsen och delar upp staden. Floden korsas av många broar och tunnlar, den mest kända är den nygotiska Tower Bridge. Staden har en lång rad anrika museer, bibliotek, teatrar och liknande kulturcentra som tillsammans förvaltar ett kulturarv från både Storbritannien och världen. Den som varit här tenderar att återvända, här finns alltid något nytt att upptäcka!

SHOREDITCH

Shoreditch, som är en av Londons östra stadsdelar, har under de senaste åren genomgått en stor transformation. Sedan 1700-talet har den fattiga arbetarklassen bott här, sida vid sida med kriminalitet och prostitution. Under 80-talet började något nytt att hända. En del av alla de artister som valt att bo här, främst på grund av den låga hyran, slog igenom. Plötsligt fick modeskapare, konstnärer och andra av Londons mer bohemiska population upp ögonen för området och strömmade till.
Idag är Shoreditch trendigare än någonsin och området har blivit ett självklart val för alla som sysslar med mode eller konst. De gamla lagerlokalerna i tegel har förvandlats till interaktiva konstgallerier och ett oändligt antal byggnader har fungerat som taveldukar åt bland andra graffitti-konstnären Banksy. De coola designbutikerna mixas med internationella matmarknader samtidigt som gatumusikanter ramar in upplevelsen i sköna toner.

HOXTON

Tillsammans med Shoreditch är detta en del av det historiska East End. Både Shoreditch och Hoxton har genomgått stora transformationer. Efter andra världskriget tog industrialiseringen över och slog ut små butiker och näringsidkare. Under senare delen av 80-talet flyttade konstnärerna in och med det kom även olika typer av kreativa företag, tidskrifter och IT-bolag. I slutet av 90-talet hade de boende i området en egen stil och kunde ofta kännas igen på sina lite annorlunda modekläder. Under början av 2000-talet satte man den trendiga frisyren ”Hoxton Fin” på kartan. Om de södra delarna utgörs av trendiga secondhandbutiker och gallerier så består Hoxtons norra delar av bostadsområden.

CAMDEN MARKET

Camden Market är en av Londons populäraste turistattraktioner med cirka 300 000 besökare varje helg. Marknaden har gamla anor som handelsplats men Camden Market, som den ser ut idag, har funnits i mer än 30 år. Här har vi tre marknader i en, Buck Street Market, Camden Lock Market och Stables Market som alla har vuxit och sträcker sig från Camden Town station till Chalk Farm station. Två stora bränder har härjat här genom åren men marknaden har byggts upp igen och fortsätter att transformeras och anpassa sig till utvecklingen. Förutom mode, second hand, hantverk och en skön blandning av människor från världens alla hörn finner man bra och prisvärd mat som man förslagsvis kan sitta och äta nere vid kanalen på Lock Market.

PROGRAM

Transport till London sker på egen hand. Då många föredrar att boka transporten på egen hand har vi valt att inte inkludera denna i priset. Önskar du hjälp med flygbokningen bistår vi naturligtvis gärna. 

FREDAG 5 april 2019

Samling runt lunchtid på vårt hotell i centrala London. Här möts du av Mats Alfredsson och en resevärd från Zoom Fotoresor. Vi inleder vår vistelse med en gemensam lunch på en närbelägen pub. I samband med måltiden kommer Mats att berättar mer om de kommande dagarna samt ge en del inledande tips och råd om vad du bör tänka på när vi under eftermiddagen beger oss ut i Londons gatuliv för vårt första Street-fotopass. Denna eftermiddag tillbringar vi i Chinatown och på andra intressanta delar av Soho. Åter på hotellet blir det en stund på egen hand innan det är dags för gemensam välkomstmiddag på en trevlig restaurang. (L, M)

LÖRDAG 6 APRIL 2019

Vi inleder dagen på hotellet med att prata igenom gårdagens upplevelser och arbeta med efterbearbetning. Därefter tar vi tunnelbanan till det sprudlande folklivet kring Camden Market. Här samlas människor med olika bakgrund och trängs i myllret till dånande musik och dofter av mat från världens alla hörn. I marknadsstånden kan man köpa allt från udda kläder och musik till hantverk och second hand. Detta och mycket annat gör Camden Market till en perfekt plats för Street-fotografering. Lunch på egen hand. Lördagens program kommer att avslutas med att Mats delar ut en fotouppgift för kvällen som ska redovisas söndag morgon. Middag på egen hand. (F)

SÖNDAG 7 APRIL 2019

Vi inleder morgonen med redovisning av gårdagens uppgifter varefter vi beger oss till ett par av Londons coolaste områden, Shoreditch och Hoxton, belägna i East End. Här mixas gatukonst i världsklass och designerbutiker med mat från hela världen och riktigt bra marknader. Söndagen är bästa dagen att besöka Shoreditch. Då lever stadsdelen verkligen upp och du hittar marknader runt varje gatuhörn. Brick Lane Market med lokala råvaror, vintagekläder och fantastisk ”Street Food”, Columbia Road Flower Market där man säljer allt mellan vackra tulpaner och gigantiska träd, Whitechapel Market med mat, kryddor och frukt från hela världen och Sunday Upmarket där man både kan fynda i det mesta från vinylskivor till tavlor och prova på god internationell mat. Detta gör Shoreditch och Hoxton till de perfekta platserna för Street-fotografering. Under dagen kommer Mats bland annat att dela ut uppgifter för att utmana din kreativitet och få dig att leverera fantastiska Street-foto bilder. Lunch på egen hand.
På kvällen kommer vi att fotografera i Londons West End, i området kring Leicester Square och Piccadilly Circus. Vi avslutar med en gemensam middag i Londons berömda Chinatown. (F, M)

MÅNDAG 8 APRIL 2019

Efter frukost blir det några timmars fri fotografering, tillsammans eller i grupp. Efter den gemensamma lunchen får vi möjlighet att prata om allt vi upplevt de senaste dagarna och avsluta med bildredigering. Härefter är det dags för Mats att utse ”Resans bild” som går vidare till finalen i Zooms tävling ”Årets Bild 2019”.
Transport till flygplatsen och flyg vidare hem på egen hand. (F, L)

BOENDE

HILTON HOTEL OLYMPIA****

LÄS MER

VAD INNEBÄR EN ZOOM-RESA?

För att du ska få ut det mesta av din fotoresa och ditt fotograferande jobbar vi på flera sätt med att ge dig en bra upplevelse. Klicka här och läs mer om vad du kan förvänta dig när du reser med Zoom.

PRIS

Prenumeranter Kamera & Bild: SEK 11.200:-  Kod: K&B-P

Icke prenumeranter: 12.800:-*

* Boka en prenumeration på Kamera & Bild så får du inte bara 1.600:- rabatt på resan utan även Sveriges bästa fototidning. Du bokar din prenumeration via http://kamerabild.prenservice.se

Priset inkluderar:

 • Boende i del i dubbelrum på presenterat hotell.
 • Måltider enligt program (F = Frukost, L = Lunch, M = Middag).
 • Heldags tunnelbanekort i London, fredag-söndag.
 • Medverkan av Mats Alfredsson under hela resan.
 • Diverse föredrag och workshops av Mats Alfredsson.
 • En värd från Zoom Fotoresor som medverkar under hela resan.
 • En reporter från tidningen Kamera & Bild
 • Hotell- och andra lokala skatter.
 • Färdhandlingar och reseinformation innan resan.

 

Priset inkluderar ej:

 • Transport till London.
 • Enkelrumstillägg: SEK 2.800:-  
 • Kostnader av personlig karaktär, som måltidsdryck etc.
 • Avbeställningsskydd/ reseförsäkring, för mer information, se vår webb under ”Övrigt”.

 

TRANSPORT

Transport till London sker på egen hand. Om du/ni önskar hjälp med bokning av flyg bistår vi mer än gärna med detta. Du är välkommen att ringa oss på telefon +46 470 466 40 eller meddela detta när du gör bokningen.

FAKTA

Målgrupp: Fotografer som är intresserade av att utveckla sina kunskaper i Street-fotografering.

Min/max antal: 8/14

Utrustning: Kamera med normalzoomar, eller fast optik, från 16-35 mm och upp till 200 mm är perfekt för Street-fotografering. Ta även med en laptop med någon av programvarorna Photoshop CS eller Lightroom.

Övrigt: För mer information om Zoom Fotoresor, leveransvillkor etc. se vår webb under ”Övrigt”.

Kalkylkurs: Pund 11,20

BOKNING

Du bokar denna resa genom att klicka på knappen nedan eller genom att ringa oss på telefon +46 470-466 40.

Foto: Mats Alfredsson