NYHETER

GRATTIS! Vinnaren i Moderskeppets och Zoom Fotoresors sommartävling är nu avgjord. Vinnaren av en workshop i makrofotografering under ledning av Anna Ulmestrand i Stockholm 11-12 juni är Amanda Stefansson. Vi gratulerar Amanda till priset och tackar alla er andra som deltog i tävlingen. Rätt svar i tävlingen hittar du på Zooms och Moderskeppets webbsidor från slutet på veckan.

TRISS I NYA RESOR. Lär dig fotografera regnskogens djur på vår höstworkshop i Universeums regnskog med Anders Geidmark och Tom Svensson. Åk med till Kina och fotografera dess fantastiska landskap ihop med Claes Grundsten och följ med till Polen och plåta Europas sista vilda population av Bison under ledning av Magnus Elander.

TVÅ NYA RESOR. Vi är mycket glada över att kunna erbjuda två nya och spännande resor. Dels Isbjörnarnas rike en resa till Svalbard under ledning av Anders Geidemark och Pål Hermansen och dels Skånes effektfulla landskap med Serkan Günes. Du läser mer om resorna genom att klicka på programnamnet.