EVERGLADES VÅTMARKER

Följ med Nikon ambassadören Roger Brendhagen till Everglades National Park i södra Florida och dess rika djurliv. Under resan kommer vi att utforska detta unika vildmarksområde dess våtmarkerna både till fots och med båt. Everglades varierade djurliv ger oss möjlighet att fotografera allt från alligatorer, ormar, rådjur till tvättbjörnar, utter och sköldpaddor. Har du tur kan man även se den sällsynta Florida-pantern.  Everglades har även ett rikt fågelliv med över 350 olika arter, såsom höger, gam, kolibri, ibis, rosenskedsstork och ormhalsfågel. Under hela resan finns Roger med för att ge tips, råd och personlig handledning för att på bästa sätt utveckla dig som fotograf. 

 

Är du intresserad av att följa med till Everglades i november 2019? Skicka ett mail till info@zoomfotoresor.se och gör en icke bindande intresseanmälan. 

Mer info om resan och fullständigt program kommer inom kort. 

PANTANALS JAGUARER

Följ med på en unik resa till Brasilien och Pantanals Jaguarer. På denna speciella resa besöker vi flera platser som normalt är stängda för turism och där du kommer att uppleva samt fotografera jaguarer bortom turistbåtarnas trängsel. För den fågelintresserade är fotomöjligheterna näst intill oändliga då vi har specialtillstånd att besöka Brasiliens mest fågelrika område vilket normalt är stängt för turister.

Resan leds av bevarandefotografen Tom Svensson som finns med för att utveckla ditt fotograferande och göra dig till en bättre fotograf.
Är du intresserad av denna unika resa till Pantanals fascinerande djurliv i augusti 2020? Skicka ett mail till info@zoomfotoresor.se och gör en icke bindande intresseanmälan. 

VÅRT NYHETSBREV
HÅLL KONTAKTEN
Om du vill få fler nyheter, erbjudanden och reseinspiration från Zoom får du gärna prenumerera på vårt nyhetsbrev.

Glöm inte att följa oss på sociala medier!