DET ÄR VI SOM ÄR ZOOM!

Hans Elmqvist 

Hans är grundare och delägare i Zoom och han är ansvarig för Zooms reseproduktion. Hans har arbetat i mer än 30 år i resebranschen och har varit med och startat flera researrangörer. Detta har inneburit allt från konferenser över hela världen till produktion av stora events såsom Volvo Ocean Race. Hans har fotograferat i över 30 år och har försett många av Sveriges researrangörer med katalogbilder. 

hans.elmqvist@zoomfotoresor.se

Alexander Elmqvist 

Alexander är grundare och delägare i Zoom är ansvarig för företagets webb, sociala medier. Alexander är även ansvarig för alla de filmer som Zoom producera både vad det gäller filmning och redigering. Alexander är en idéspruta som ligger bakom många av företagets nyskapande satsningar samt nya produkter och tjänster.

alexander.elmqvist@zoomphototours.com

Charlie Malmqvist 

Charlie är ansvarig för marknadsföring och webb hos oss på Zoom. Charlie är även fotograf med hela världen som arbetsfält. Han har arbetat som fotograf i bland annat USA, Sydamerika och Asien. Charlie arbetar även med olika specialprojekt inom Zoom samt agerar som Zooms värd på våra resor.

charlie@zoomphototours.com 

Magnus Mårtensson

Magnus är en duktig fotograf som rest med oss, varit värd på Zoomresor och även hjälpt till på olika mässor. Magnus fotograferar framförallt djur och natur samt har ett stort intresse för djur och bevarandefrågor. Magnus är även eftertraktad föredragshållare där han visar bilder och berättar om sina fotoresor han gjort. De senaste åren har Magnus bland annat fotograferat i Kina, Brasilien, Rumänien och Zimbabwe.

info@zoomfotoresor.se

Linda Elmqvist  

Linda har rest och fotograferat i stora delar av världen då hon har arbetat inom resebranschen bland annat som guide för TUI och med flera stora events runt om i världen. Linda hjälper till vid mässor och workshops och jobbar tillsammans med Kasper för att utveckla Zoom i Danmark.

info@zoomfotoresor.se

Kasper Ahlefeldt Andersen

Kasper som är dansk är ansvarig för att utveckla Zoom på den danska marknaden. Han är utbildad inom ekonomi och marknadsföring och har erfarenhet inom resebranschen då han har arbetat som guide i båda Afrika och södra Europa.

info@zoomfotoresor.se

Birgitta Bartholdson Carlson

Birgitta har fotograferat i stort sett hela sitt liv och de senaste åren också hållit kurser och workshops inom naturfoto. Hon reser och fotograferar mycket och arbetar dessutom som reseledare. De senaste åren har Birgitta besökt och fotograferat i flera länder bland annat Namibia, Kroatien, British Colombia och Svalbard. Birgitta agerar Zoomvärd på flera av Zooms resor/workshops.

info@zoomfotoresor.se

Daniel Iglesias

Daniel har ett brinnande intresse för djur, natur och bevarande av hotade arter och jobbar till vardags på Universum där han är ansvarig för alla däggdjuren, apor, sengångare och reptiler. Daniel har fotograferat i många år och hans fotograferande har tagit honom till bland annat Peru, Skottland och Afrika. Daniel agerar Zoomvärd på flera av Zooms resor/workshops.

info@zoomfotoresor.se

Jens Hauser

Jens har bland annat bott i Kenya och Tanzania där intresset för fotografi samt djur och natur tog fart. Han är en ambitiös fotograf som har ett stort intresse för utrotningshotade djur. Jens anordnar workshops och föreläsningar där han visar bilder och berättar om sina fotoresor. När Jens inte fotograferar eller reser så arbetar han inom IT och webb som testledare. Jens agerar Zoomvärd på flera av Zooms resor och workshops.

info@zoomfotoresor.se

VÅRA FOTOGRAFER!

En mycket viktig del av Zoom är våra fotografer vilka medverkar som fototekniska värdar under resorna. Vi är mycket glada över att arbeta med många av Nordens bästa fotografer.

Du kan läsa mer om våra fotografer här på vår webb och även följa deras fotobloggar.