DET ÄR VI SOM ÄR ZOOM!

Här kommer en kort presentation av oss som arbetar på Zoom och vad vi gör.

Hans Elmqvist 

Hans är grundare och delägare i Zoom och han är ansvarig för Zooms reseproduktion. Hans har arbetat i mer än 30 år i resebranschen och har varit med och startat flera researrangörer. Detta har inneburit allt från konferenser över hela världen till produktion av stora events såsom Volvo Ocean Race. Hans har fotograferat i över 30 år och har försett många av Sveriges researrangörer med katalogbilder. 

hans.elmqvist@zoomfotoresor.se

Alexander Elmqvist 

Alexander är grundare och delägare i Zoom är ansvarig för företagets webb, sociala medier. Alexander är även ansvarig för alla de filmer som Zoom producera både vad det gäller filmning och redigering. Alexander är en idéspruta som ligger bakom många av företagets nyskapande satsningar samt nya produkter och tjänster.

alexander.elexander@zoomfotoresor.se

Charlie Malmqvist 

Charlie är ansvarig för marknadsföring och webb hos oss på Zoom. Charlie är även fotograf med hela världen som arbetsfält. Han har arbetat som fotograf i bland annat USA, Sydamerika och Asien. Charlie arbetar även med olika specialprojekt inom Zoom samt agerar som Zooms värd på våra resor.

charlie.malmqvist@zoomfotoresor.se 

Magnus Mårtensson 

Magnus är en duktig fotograf som började resa med Zoom för ett antal år sedan och har det senaste året även agerat som Zooms värd på resor och även hjälper till i vår monter på olika mässor. 

magnus.martensson@zoomfotoresor.se

Linda Elmqvist  

Linda har rest och fotograferat i stora delar av världen då hon har arbetat inom resebranschen bland annat som guide för TUI och med flera stora events runt om i världen. Linda hjälper till vid mässor och workshops och jobbar tillsammans med Kasper för att utveckla Zoom i Danmark.

linda.elmqvist@zoomfotoresor.se

Kasper Ahlefeldt Andersen

Kasper som är dansk är ansvarig för att utveckla Zoom på den danska marknaden. Han är utbildad inom ekonomi och marknadsföring och har erfarenhet inom resebranschen då han har arbetat som guide i båda Afrika och södra Europa.

kasper.andersen@zoomfotoresor.se

VÅRA FOTOGRAFER!

En mycket viktig del av Zoom är våra fotografer vilka medverkar som fototekniska värdar under resorna. Vi är mycket glada över att arbeta med många av Nordens bästa fotografer.

Du kan läsa mer om våra fotografer här på vår webb och även följa deras fotobloggar.