Följ med Felix Oppenheim, en av Sveriges mest kända outdoor- och actionfotografer till Champoluc i de italienska alperna och upplev allt vad det har ett erbjuda när det gäller natur och äventyr. Här kombineras föredrag och fotoworkshops med outdoor- och actionfotografering av bland annat mountainbike, klättring vandring, rafting samt andra vattenaktiviteter. En av dagarna kommer vi att vandra upp till en rifugio, som är ett vandrarhem/pensionat beläget mitt i bergen, där vi kommer att övernatta och få möjlighet till vackra nattbilder utan några lampor som stör. Detta koordineras så att vi nästa morgon får möjlighet att uppleva och fotografera Tor Des Geants, världens svåraste ultratrail tävling; 330 km vandring med 24.000 meter fallhöjd. Denna tävling går runt hela Aostadalen och detta ger möjlighet till en kombination av fina naturbilder och action- och outdoorbilder.

Denna resa lanseras inom det snaraste. Vill du försäkra dig om en plats på resan går det bra att skicka en intresseanmälan till info@zoomfotoresor.se

Intresseanmälan är ej bindande.