Tom Svensson, den kände bevarandefotografen och Canon Explorer ambassadören tar dig med på denna spännande resa till Indien, färgernas och kontrasternas land. Resans fokus kommer att ligga på de utrotningshotade tigrarna samt de asiatiska lejonen. En kombination som garanterar fantastiska fotograferingsmöjligheter. Under resan kommer vi att besöka tigerparkerna Pench National Park, och den nya Tardoba National Park vilka båda är kända för bra möjligheter till tigerobservationen. Vi kommer även att besöka Gir National Park som är känd för dina asiatiska lejon. Tom kommer under resan att fokusera mycket på artbevarande med studiebesök hos viltvårdare och antitjuvjägare samt i form av föredrag. Vi kommer under resan att bo på tre olika lodger vilket maximerar upplevelserna och fotomöjligheterna.

Denna resa lanseras inom det snaraste. Vill du försäkra dig om en plats på resan går det bra att skicka en intresseanmälan till info@zoomfotoresor.se

Intresseanmälan är ej bindande.